Skip to main content

Jano Vanderbos heeft de overstap gemaakt van FC Dordrecht onder 21 naar ASWH, uit Hendrik-Ido-Ambacht. Voor de jonge middenvelder is het een goede stap om aan te sluiten bij de club uit de Derde Divisie. Hij maakt momenteel tijdens de voorbereiding deel uit van zowel het eerste elftal als het belofteteam van ASWH. Uiteraard met het doel volledig aan te sluiten bij het eerste.

Tijdens de eerste twee oefenwedstrijden van het nieuwe seizoen laat Jano direct een goede indruk achter. Hij krijgt tot nu toe in elke wedstrijd speelminuten en heeft deze ook al weten te bekronen met zijn eerste doelpunt. Dit doelpunt was de 2-2 gelijkmaker tegen VV Smitshoek. Helaas werd deze wedstrijd met 3-2 verloren door ASWH.

Dit seizoen zal Jano natuurlijk gebruiken om zich optimaal te ontwikkelen, ervaring op te doen op een hoog senioren niveau en zo een mooie vervolgstap af te dwingen. Wij wensen hem veel plezier en succes dit seizoen bij zijn nieuwe club!

Lees hier ook alles over de andere transfers van onder andere Julian Jenner, Jaynilson Geoffery en Tyrique Mercera. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze LinkedIn.